Borisov 75 е строителна компания, от ръководството на която се довериха на Рекламна агенция Медия Дизайн за създаването на фирмено лого. То е важен елемент, който привлича вниманието, прави силно първо впечатление и е в основата на идентичността на Вашия бранд. Запомня се, отделя Ви от конкуренцията, насърчава лоялността към марката и хората просто очакват да имате такова.

Имате точно 2 секунди да спечелите клиент

Проучванията сочат, че компаниите имат точно две секунди да привлекат или отблъснат потенциален клиент. Това се получава така, защото потребителите съдят за бизнеса най-често по външния вид, и за да можете да използвате това в своя полза Ви трябва хващащо окото лого.

Дори нещо повече от това, нуждаете се от проект на запазен знак, който да бъде запомнящ се и в същото време да презентира дейността на Вашата фирма. В противен случай, дори и най-красивото лого се оказва безполезно.

Доверете се на опита

Рекламна агенция Медия Дизайн разполага с професионалисти с дългогодишен опит, които разработват лого дизайн и редизайн. Те се стремят да създават лога, които да се помнят и да предават точно фирменото послание. Реализират се проекти за компании от различни браншове – заведения, хотели, строителни фирми, модни къщи, магазини, аграрни и земеделски фирми, IT фирми и други.


Клиент:  Borisov 75


Дата:  Август 2019


Гаранция: 3 години


Град: Пловдив