Създаване на лого за meter.ac

Проектът се развива и разработва от C.lab – Пловдивски Университет „Паисий Хилендарски“, Химически факултет. Подкрепен от Емджи Инвестмънт Груп ООД, БЕО Мусала при Институтът за ядрени изследвания и ядрена енергетика към БАН, Националния институт по геофизика, геодезия и география към БАН и Института по астрономия с национална астрономическа обсерватория към БАН.

Целта на мрежата е да провежда мониторинг и наблюдение на широк спектър от природни процеси. Това се извършва за дълъг период от време, с висока времева резолюция чрез множество равномерно разпределени наземни измервателните станции.

Екипът от професионалисти на Рекламна агенция Медия Дизайн създаде фирмено лого за Meter.ac, обхващайки символично сферата на научната дейност и сериозността на висококвалифицираните проучвания.

Логото е лицето на вашия бизнес

Дизайнерите на Рекламна агенция Медия Дизайн реализират проекти за дизайн на запазен знак на компании от различните браншове – заведения, хотели, строителни фирми, модни къщи, магазини, аграрни и земеделски фирми, IT фирми и други.

Логото е лицето на Вашия бизнес. То представя фирмата Ви пред света, потенциалните клиенти и конкуренти. Добре създаденото лого се разпознава отдалеч. Важно е да бъде изпълнено със замисъл и символика, тъй като то се възприема като директно послание.


Клиент:  meter.ac


Дата:  Август 2019


Гаранция: 3 години


Град: Пловдив