Eforea e eксклузивeн уелнес център в хотел DoubleTree by Hilton в Пловдив. Концепцията за Eforea възниква от желанието на Hilton да създаде цялостно спа решение под своя бранд, което да предоставя на гостите премиум спа изживяване. Използвани са най-добрите Wellness & Spa практики в световен мащаб, а за извършването на всички процедури се грижат опитни и сертифицирани от Sothys професионалисти. Уелнес центърът е оборудван с модерно спа обзавеждане. На разположение на посетителите му са сауна, парна баня, две релакс зони, както и богат набор от процедури за лице и тяло. Фитнес залата също е оборудвана по последните тенденции с уреди от най-ново поколение Techno GYM, за да осигури на посетителите удобство и комфорт по време на тренировка.

Професионалистите от рекламна агенция Медия Дизайн се погрижиха за изграждането на цялостната визуална комуникация в хотел DoubleTree by Hilton, включително и на Уелнес центъра. Поставихме указателни и информационни табели за по-добра ориентация на посетителите, които да отговорят на високия стандарт на марката.

Елегантна табела представя премиум бранда Eforea

Изработихме табела от плексиглас със светещи букви, която идеално се вписа в луксозния интериор. Този вид рекламни табели гарантират представителна визия, надеждност и безопасност. Пасват на различни по стил интериорни дизайни, внасяйки усещане за стил, изисканост и уют. Релефните букви представляват комбинация от плексиглас опал с фолио. Те са прецизно изработени, много фини и с перфектен вид за приложения, при които рекламата се гледа отблизо. За осветяването им сме използвали ефективни и надеждни LED модули от най-висок клас, за да гарантираме равномерно и ярко светене.

Всички предимства на тази интериорна табела бяха предпоставка за нейния избор от известната хотелска верига. Тя покри високите стандарти и изисквания на бранда и перфектно допълни интериора на Wellness & Fitness Eforea.


Клиент: DoubleTree by Hilton


Дата: Декември 2022


Гаранция: 3 години


Град: Пловдив