Дентална клиника All Dent се намира в централната част на многовековния град Пловдив – бул. „Васил Априлов“43. В клиниката се предлагат пълен набор от стоматологични услуги за красива и здрава усмивка.

В екипа на д-р Евелина Божкова – Печева работят професионалисти, които се грижат клиентите да получат качествено обслужване. All Dent е модерно оборудвана клиника със стилен и приветлив интериор. Работи изключително с висококачествена техника и материали на световно утвърдени производители.

За да представим подобаващо престижната клиника, изработихме светеща рекламна табела, която насочва вниманието към локацията и акцентира върху бранда.

Най-добрата система за табели за Дентална клиника All Dent

Изработихме светещата табела за стоматологичния център с доказано трайна и елегантна система – алуминий и винил. Страниците са от алуминиев профил, специално разработен за изпъване на винил. Така лицето е идеално гладко, а табелата е устойчива на променливи температури, влага и вятър. Добрият вид на табелата се запазва и след дългогодишна експлоатация.

За надписите и логото на лицето използвахме 3М Транслуцентно фолио за апликиране върху светещи реклами. Заложихме и на качествено LED осветление – светодиодни модули G.O.Q. LED. С тях рекламата свети едновременно силно и ефективно.

Така изпълнена табелата за пловдивската Дентална клиника има перфектна визия и висока издръжливост. Медия Дизайн дава пълна 3-годишна гаранция на цялата инсталация. На практика, табелата няма да има нужда от поддръжка поне още 5 години след гаранционния период.

Качествени и практични решения за здравни заведения

В рекламна агенция Медия Дизайн предлагаме цялостни решения за изграждане на реклама и визуална комуникация в болници, медицински центрове, лаборатории, дентални клиники и други типове здравни заведения. Можем да подобрим начинът на представяне и ориентацията в тях, като добавим рекламно-информационни елементи към интериора или екстериора им. Изработваме информационни табла, указателни табели, табели за асансьори, рекламни тотеми, табели вход/ изход и още редица изделия за повишаване на осведомеността на клиентите.


Клиент:  All Dent


Дата:  Март 2013


Гаранция: 3 години


Град: Пловдив