Железария „Мистър Стройко“, в която може да намерите всички видове инструменти, консумативи и материали за строителството и домашния бит, се намира в град Казанлък.

Мистър Стройко се сдоби с ползотворен търговски облик на своята железария чрез светеща табела с винил

За изработката на табелата използвахме алуминиев профил за страниците, лице от винил и транслуцентно фолио 3M Scotchcal 2330-10, предназначено за светещи реклами. Тези материали са се доказали с времето като най-здравите и устойчиви за рекламни табели.

Алуминиевата система с винил позволява лесна и качествена изработка и на ъглови табели и е задължителна, когато те са с много голям размер или ще се поставят на труднодостъпни места. С нейното гъвкаво приложение се постига бърза и лесна смяна на рекламните визии, когато е необходимо.

За фон на рекламната табела за железария „Мистър Стройко“ е избран атрактивният червен цвят, върху който надписите се открояват много добре. Съчетанието му със създаденото от нас закачливо лого – анимационно човече, се получи перфектно. По този начин е постигнат напълно завършен вид на табелата, въплъщаващ цялостната рекламна идея.

Енергоспестяваща технология за осветление на табела за железария

Много важно за осветлението на табелите е то да бъде качествено, дълготрайно и икономично, затова гласуваме доверие на светодиодите на G.O.Q. LED.
Прецизната изработка на табелата, с точните материали и технологии, гарантира нейния дълъг живот и устойчивост.
Удовлетвореността на магазина за строителни материали „Мистър Стройко“ е налице. Гаранцията на табелата е 3 години, но това съвсем не означава , че животът и е толкова. Създадена през 2008 година, тя продължава да изпълнява своето приложение и до днес. Светещата реклама за магазина, дори след 10 години експлоатация, изглежда отлично и до днес.


Клиент: Железария Мистър Стройко


Дата:  Септември 2008


Гаранция: 3 години


Град: Казанлък