Рекламна табела за адвокат Сейменска и адвокат Драгинова

Рекламна агенция Медия Дизайн изработи две несветещи табели – една табела за адвокат от черен и една от сив металик Еталбонд. Те послужиха за брандиране на частна адвокатска кантора в град Пловдив. Едната табела за адвокат е интериорна табела, инсталирана на стената до кабинета. А другата е монтирана отвън, точно до входа на сградата. Рекламните табели са облепени с надписи от фолио с имената и данните на двете адвокатки. Чрез поставянето им, адвокатската катора получи представителна и елегантна реклама, която служи и в подкрепа на добрия имидж. Освен перфектна визия, несветещите табели за адвокат се отличават с висока трайност и издръжливост във времето, без промяна на вида им. Инвестицията на клиентите в този вид рекламни изделия е напълно оправдана заради ефективността и продължителната експлоатация, която предоставят.

Защо табела за адвокат от Еталбонд?

Този вид табели от Еталбонд са изключително популярни както със своето интериорно приложние, така и с екстериорно такова. Това е така благодарение на отличната им здравина, устойчивост на атмосферни условия и елегантен външен вид. На практика инсталирането на табела от бонд е предпоставка за реклама с неограничена трайност, без нужда от поддръжка.

Композитният материал предлага различни възможности за изпълнение на рекламни визии, от табели и информационни табла до цели външни облицовки на обекти. Допълнително негово предимство е леката конструкция, която значително улеснява монтажа що се отнася до реклами с по-големи размери.

Рекламната табела като визитна картичка

Рекламните табели са най-разпространеният начин да представите своя бизнес пред клиенти и конкуренти. Рекламна агенция Медия Дизайн разполага със специализиран екип в проектирането и изработката на външна реклама, която да служи ефективно на всеки бранд. Нашият над 29-годишен опит ни дава предимството да предложим на своите клиенти решение и на най-сложните проекти


Клиент: адвокат Мария Сейменска
адвокат Росица Драгинова


Дата:  Април 2021


Гаранция: 3 години


Град: Пловдив