Изискан и направен с много стил, SOHO Apart House се намира в сърцето на Пловдив. Там може да се насладите на уютни стаи и апартаменти със страхотен интериор и всички нужни удобства.
От изискания хотел се обърнаха към Рекламна агенция Медия Дизайн за изработката на външна реклама, която да акцентира върху елегатността му.

Изискана табела за хотел от плексиглас

Атрактивната табела за хотел SOHO Apart House е изработена от черен плексиглас, като върху лицето й са залепени релефни букви и лого от огледална неръждаема ламарина. Иноксът е предпочитан материал, когато е необходимо да се създаде по-елегантна и луксозна визия, и идеално се комбинира с плексиглас. Така изпълнена тази табела за хотел подчертава изисканата атмосфера и допълва имиджа на хотела.

Рекламата е изработена като табела с дистанционери, с помощта които е изнесена напред от стената. Това създава допълнително обем и по-ефектна визия.

Надградете визията на своя хотел

Рекламните табели са масово разпространено средство за привличане на внимание. Чрез тях имате възможност да откроите бизнеса си и да надградите визията на своя хотел. Рекламна агенция Медия Дизайн разполага с богато разнообразие от материали и техники за изработка на светещи и несветещи табели. Това ни дава възможността да пресъздадем желаната от Вас реклама по най-добрия начин. Предлагаме интериорни табели, указателни табели, табели от стъкло, табели от еталбонд, табели с винилно лице, табели от плексиглас и всичко необходимо за брандирането на Вашия хотел.


Клиент:  SOHO Apart Hotel


Дата:  юни 2022


Гаранция:  3 години


Град:  Пловдив


Видео: Табела за хотел SOHO Apart House