EURO07 е водещ дистрибутор в България на продукти за следпродажбено обслужване на автомобили – резервни части, масла и автосервизно оборудване. Компанията е директен вносител на части от над 80 водещи компании от цял свят.

От ръководството на фирмата повериха на Рекламна агенция Медия Дизайн създаването на външна реклама за техните бази в Пловдив и София.

Табела с фирмено лого за складова база EURO07

Рекламното изделие за EURO07 е изработено от Еталбонд, който бе облепен с висок клас 3M самозалепващо фолио. Така успешно беше пресъздадено фирменото лого, а получената визия е елегантна и тематична. Инсталацията се извърши директно върху термопанела на складовата база.

Еталбондът като материал бързо се популяризира в сферата на рекламата, благодарение на здравината, трайността и стилния му вид. Всички тези предимства, в комбинация с добрите изолационни свойства и разнообразието от цветове правят табелите от Еталбонд изгодна и практична инвестиция.

Нека Ви забележат!

Рекламните табели са един от най-подходящите начини да представите бизнеса си пред клиенти. Рекламата на компании с помощта на табели постига отлични резултати за тяхната разпознаваемост.
Рекламна агенция Медия Дизайн разполага с тясно специализиран екип в проектирането и изработката на изделия. Натрупаният над 25-годишен опит гарантира решение и на най-сложните проекти.


Клиент:  EURO07


Дата:  Юли 2021


Гаранция: 3 години


Град: София