Ювелирна табела от месинг

Имахме удоволствието и честта да изработим табела от месинг за фоайето на печатницата на БНБ. Изработена с ювелирна прецизност тя е от масивна основа от прорязан и вътрешно осветен месинг върху който са монтирани букви от месинг.

За направата на табелата от месинг използвахме драскан метал. Акцентът на изделието е легендарният български лъв, който е от същият метал. Сложността при него се крие в множеството малки детайлни елементи, който са изрязвани лазерно и монтирани прецизно на ръка. За да постигнем ясни контурни линии, подлепихме изделието с черно мат фолио на лидерите в бранша – .

Основана преди две десетилетия, Печатница на Българска народна банка се занимава с изработване на ценни книжа. Тя има за цел да помага на своите клиенти, като им предоставя защита на техните документи. Важни за тях са техният екип и позитивния имидж, върху които градят своите успехи.

Светеща месингова табела

За изработката на месинговата табела подходихме по сходен начин. Отново използвахме месинг с декоративен драскан ефект и G.O.Q. LED модули. Гербът от месинг монтирахме с помощта на дистанционери, които дават отстояние на изделията от повърхността, върху която са монтирани. По този начин постигнахме ефектно задно осветяване, което прави изделията още по-забележими, като им придава допълнително усещане за дълбочина и обем.

Така изпълнени, гербът от месинг за фоаето на БНБ представлява не само една елегантна и фина изработка, но е и атестат за достолепие и престиж.


Клиент:  Печатница на БНБ


Дата: Ноември 2017[


Гаранция: 3 години


Град: София