Изработихме изключително елегантна рекламна табела в Пирдоп, която е подходяща както за интериорна, така и за външна реклама. Табелата е с основа от черен Еталбонд и бели надписи от плексиглас. Идеална е за реклама на козметични студия, салони за красота, бутици, магазини за парфюми и други места, където се цели по-луксозно представяне.

Изискана реклама от Еталбонд презентира салона – табела Пирдоп

Наша клиентка поръча еталбондовата табела за своя салон за модерен маникюр – табела Пирдоп. С нея мястото получи стилна реклама, подкрепяща имиджа на професионалист в бранша. Еталбондът в цвят черен мат носи усещане за изисканост. Релефните букви от бял плексиглас са много фини и ефектно допълват визията на рекламната табела. Така изработено, прецизното и елегантно изделие перфектно пресъздава концепцията на салона.

Реклама, която „говори“ за вашия бизнес

Изборът на реклама не е лесна задача. Но без значение какво ще предпочетете – обемни букви или табели, важното е те да отразяват сферата и стила на вашия бизнес. Като опитни професионалисти, ние ще ви предложим оптимален вариант, който да подхожда на дейността ви и да „говори“ за нея. Според спецификата и конкретните нужди, ще ви дадем идеи за брандиране на вашия обект. А резултатът е представителна реклама, с отлично качество.


Клиент: Салон Nails by Gabriella


Дата: Септември 2023


Гаранция: 3 години


Град: Пирдоп