Toasty е известен със своите вкусни и здравословни сандвичи ресторант за бързо хранене. Ще го откриете на ул. „Братя Пулиеви“ 6 в квартал Капана. Както подсказва и мотото на fast food заведението, в него се приготвя храна с много желание и сърце.

Медия Дизайн изработи нова рекламна табела за Toasty. С нея обектът изглежда по-атрактивно и е напълно освежен.

Табела от плексиглас с интересна форма и логото на Toasty

Рекламната табела за заведението изработихме изцяло от плексиглас, с нестандартна форма на сандвич. На лицето й апликирахме бяло блокаут фолио, което помага да се създаде ефект на странично светене. Името на ресторанта и слогъна са изпълнени като релефни букви и са вградени в плексигласовата табела. Надписите са с основа от 10 мм прозрачен плексиглас и фолио и също светят странично. За осветлението на рекламата сме избрали висококачествените корейски LED модули на G.O.Q. LED. С тях трайността на табелата е гарантирана. Монтажът й осъществихме върху основа, представляваща дървена решетка. LED осветлението на светещата табела за Toasty е сигурно и надеждно, поради което няма никаква опасност при функционирането й върху дървената основа.

Защо светеща табела от плексиглас?

Плексигласът е най-доброто решение при изработка на табели със специфична и по-сложна форма. Обработва се лесно и изработката става прецизна и представителна. Освен това самият материал е с гланц и блясък, добавяйки елегантност на рекламите. В комбинация с релефни букви, табелите от плексиглас са перфектен избор за всеки тип бизнес.


Клиент: Toasty – свежи сандвичи и пица


Дата: Декември 2022


Гаранция: 3 години


Град: Пловдив