Fish & Chips заведенията за бързо хранене вече завладяват и родното черноморие. В типичен западен стил, от храната до самия им облик, те стават част и от нашето ежедневие. От ръководството на веригата се обърнаха към Рекламна агенция Медия Дизайн за изработката на рекламна табела в Свети Влас.

Единадесетметрова светеща Fish & Chips Hott Pizza табела, Свети Влас

За Fish Chips Hott Pizza бе изработена светеща табели с винил и алуминиев профил, което я прави изключително лека и по-лесна за монтаж. За да се изпълни дизайна на табелата, е използвано транслуцентно фолио за светещи реклами 3M Scotchcal 2330 на лидерите в бранша. Така изработена и в допълнение със светодиодите на G.O.Q. LED, здравината й е гарантирана за дълги години напред.

Fish & Chips се сдоби и с втора, по-малка табела

Несветещата табела в Свети Влас, поставена отстрани на заведението, цели не само допълнително анонсиране, но и по-добро разпознаване на обекта в изпълнения с посетители курорт. За нея отново сме комбинирали система с алуминий, винил и фолио на 3M за надписите – серия Scotchcal 50. С още по-фин и елегантен профил, този тип винилни табели имат изключително гъвкаво приложение – подходящи са за честа смяна на рекламни визии.


Клиент:  Fish & Chips Hott Pizza


Дата:  Април 2017


Гаранция: 4 години


Град: Свети Влас