Град Стрелча е известен със своите чудотворни минерални води, притежаващи лечебни свойства за множество заболявания. Разположен в периферията на града, за да предложи необходимото уединение и спокойствие на своите гости, Хотел Роза приветства с пълен набор от балнеопроцедури. Хотелската база е реновирана, за да предостави удобство и повече комфорт на гостите. Има един открит и два вътрешни минерални басейна, балнеолечебен център, сауна, парна баня и всичко за пълна релаксация.

От ръководството на хотела ни потърсиха за изработка на външна реклама – табела в Стрелча, която ясно да указва местоположението му и да служи като имиджов рекламно-информационен елемент.

Светеща рекламна табела Стрелча с визия на тотем за хотел Роза

За конкретния случай, бе много подходящо да се изработи ъглова табела за хотел, която монтирахме на метален стълб, за да изглежда като рекламен тотем. По този начин табела Стрелча за хотел Роза се вижда идеално от всички посоки за достъп. Използвахме системата за светещи табели с винил и специализирани алуминиеви профили, която се отличава с устойчивост и елегантен вид. С вграденото висококачествено LED осветление, на практика тя няма нужда от поддръжка, с което спестява на собствениците не само излишни нерви, а и средства за електричество.

Получи се стилна и представителна реклама за хотели, която е в подкрепа на доброто реноме на хотел Роза и ще привлича погледите на граждани и туристи в курортното градче.

Защо да брандирате своя хотел с помощта на Медия Дизайн?

Медия Дизайн предлага изключителен имидж и престижно представяне за хотели – от малък семеен тип до хотелски вериги. Създаваме бутикови изделия с ярко изразена индивидуалност, дори и такива, които много компании не се наемат да изпълнят. Предоставяме спокойствие, като даваме гаранция от 2 до 5 години за всички изпълнени светещи и несветещи реклами. Нашето обслужване е бързо, качествено и напълно съобразено с вашите нужди и изисквания. С 30 години опит в бранша, ние носим отговорността да се грижим за вашия успех.


Клиент: Балнеохотел Роза


Дата: Юни 2023 


Гаранция: 3 години


Град: Стрелча