Изискан и направен с много стил, SOHO Apart House се намира в сърцето на Пловдив. Там може да се насладите на уютни стаи и апартаменти със страхотен интериор и всички нужни удобства.
От ръководството на SOHO Apart House се обърнаха към Рекламна агенция Медия Дизайн за изработката на реклама, която да акцентира върху елегатността на хотела.

Елегантна табела от плексиглас с релефни букви от инокс

Атрактивното изделие е изпълнено от плексиглас, като върху него за залепени релефни букви и лого от огледална неръждаема ламарина. Иноксът е предпочитан материал когато е необходимо да се създаде по-елегантна и луксозна визия. Табелата е монтирана с помощта на дистанционери, които я изнасят напред от стената. Това създава допълнително обем, а ефектната визия отлично презентира атмосферата на хотела.

Надградете визията на своя обект

Рекламните табели са масово разпространено средство за привличане на внимание. Чрез тях имате възможност да откроите бизнеса си и да надградите визията на своя обект. Рекламна агенция Медия Дизайн предлага богато разнообразие от видове и начини за изработка, за да сме сигурни, че ще пресъздадем желаната от Вас реклама по най-добрия начин.


Клиент:  SOHO Apart Hotel


Дата:  юни 2022


Гаранция:  3 години


Град:  Пловдив