„La Branche“ в Бутик Хотел Кристал Палас приветства ценителите на модерния уют, които държат на вкусната храна, изисканите вина и доброто обслужване. Реновираният ресторант впечатлява с интериор и своите интерпретации на класиките от френската, италианската и испанската кухня.

От ръководството на ресторанта се обърнаха към Рекламна агенция Медия Дизайн за изработката на елегантна табела, която да посреща клиентите на заведението.

Елегантна табела с вградени букви за „La Branche“

Рекламното изделие е изработено с основа от Еталбонд. Табелите от бонд са с гаранция за дълъг живот, благодарение на високата устойчивост на материала. Веднъж монтирани, те остават с непроменен във времето външен вид.

Върху рекламната табела са инсталирани вградени букви тип „сандвич“. Те изглеждат отлично и се съчетават добре с по-елегантни и луксозни визии. Вградените букви от плексиглас са едно отлично решение за изработка на ефектни рекламни табели.

Надеждно и трайно осветяване

Рекламните изделия осветихме с корейските светодиоди G.O.Q. LED, защото са изключително дълготрайни и енергоспестяващи. Тяхната иновативна технология гарантира безопасност и устойчивост във времето. Избирайки единствено качествени материали, екипът на Рекламна агенция Медия Дизайн изработва реклами, които да служат вярно и дълго на своите притежатели.


Клиент: „La Branche“


Дата:  Януари 2020


Гаранция: 3 години


Град: София