Фирма Венера Козметикс от години помага на хиляди хора да се сдобият с любими аромати на световноизвестни марки парфюми. Опитът и доказаният им професионализъм са ключът към успешен бизнес повече от 25 години, а доказателството – постоянно нарастващият лоялен клуб от доволни клиенти.
В края на миналата година от компанията се обърнаха към нас за цялостна смяна на визията на външната реклама на магазина в град Пловдив. Изпълнихме проекта, така че рекламата да е представителна и да служи безотказно за години напред.

Светещи букви с алуминиеви страници за логото на компанията

За да бъде по-ефектна визията на магазина, върху рекламната табела инсталирахме светещи обемни букви с логото на Венера Козметикс. Изработени са със система за обемни букви от алуминий и плексиглас, която гарантира елегантен вид и висока трайност на рекламата. Обемният надпис акцентира върху бранда и добавя допълнителна нотка на престиж. Служи и за лесното и бързо разпознаване на локацията на магазина.

Табела с LED осветление привлича внимание към представителния магазин за парфюми

По протежение на магазина поставихме светеща табела, която да очертае локацията му и да грабва вниманието на преминаващите отдалече. Табелата е с лице от висок клас винил на 3M и алуминиеви профили, специализирани за винилно платно. Тази система за табели е гъвкава, устойчива и практична. Профилите са леки и правят табелите удобни и лесни за инсталиране, дори на места със затруднен достъп. Има възможност за последваща промяна в размерите и рекламните визии.

За табелата на Венера Козметикс използвахме висококачествено LED осветление на корейската компания G.O.Q. LED. С него рекламата свети ярко и ефективно. На практика табелите с винил като тази ще работят безпроблемно и без нужда от каквато и да поддръжка за поне 10 години. Рекламна агенция Медия Дизайн гарантира за качеството на своите реклами, давайки гаранция спрямо конкретния рекламен продукт от 3 до 5 години.


Клиент: Венера Козметикс


Дата: Декември 2022


Гаранция: 3 години


Град: Пловдив