Фирма РАНКАР развива своята дейност в сферата на месодобив и месопреработка. В техния магазин в село Калековец, ще Ви предложат богато разнообразие от продукти собствено производство с доказано качество и вкус. От ръководството се обърнаха към Рекламна агенция Медия Дизайн за изработката на рекламно изделие за фасадата на магазина.

Несветеща табела с основа от бонд и релефни букви – РАНКАР

Несветещата табела бе изработена от еталбонд и облепена с фолио и съответният ламинат. Релефните букви върху и под нея са създадени от ПВЦ и фолио 3M Scotchcal 50. То е подходящо за графики на несветещи табели, превозни средства, знаци, прозорци и др. Използваме го за приложения изискващи трайност на открито и закрито.

Погрижихме се рекламата да презентира фирмата по най-добрия начин и да привлича вниманието на минувачите.

Елегантни букви тип „сандвич“ за привличаща реклама

Рекламна агенция Медия Дизайн изработва релефни букви от различни материали, според предпочитанията на нашите клиенти – плексиглас, неръждавейка, фолио. Всеки от тях е с богата палитра от цветове и дизайни. Създаваме ги най-често като самозалепващи изделия, благодарение на специалните двойнозалепващи листове на 3M, като по този начин инсталацията им може да се извърши и от непрофесионалист.

Релефните букви са отличен вариант за имиджова реклама, която утвърждава реномето на фирми и брандове, които се свързват с качество и стил.


Клиент: РАНКАР


Дата: Април 2019


Гаранция: 3 години


Град: Пловдив