В самия център на град Пловдив, точно под Римския стадион, ще Ви посрещне наскоро отворилото заведение Cavea Roman Stadium Lounge. Тук гостите ще се насладят на свободното си време в модерна обстановка с директен изглед към една от най-големите антични забележителности на Пловдив. Заведението предлага разнообразие от изискани ястия и напитки за доброто настроение на посетителите.

Нашата отговорна задача беше да пресъздадем логото на Cavea Roman Stadium като рекламна табела,която да подхожда едновременно на елегантния стил на заведението и заобикалящата го римска архитектура.

Контражурно светеща табела от черен плексиглас

Табелата за Cavea Roman Stadium изработихме с овална форма, за да изглежда точно като логото на заведението. Тя свети само назад, като светлината се разсейва и се получава атрактивен ореол около нея. За да се получи този ефект на осветяване, сме използвали специализирано блокаут фолио върху лицевата част. За изработката на тази светлинна реклама използвахме черен плексиглас в комбинация с релефни букви тип „сандвич“. Плексигласът е устойчив, с елегантна визия и подходящ за всякакви интериорни и екстериорни дизайни.

Светещи релефни букви с лице от месинг внасят „доза“ изтънченост

Елементите в логото сме изпълнили като релефни обемни букви от прозрачен плексиглас и месинг с лак. Те са вградени в плексигласовата табела и светят също толкова ефектно, с ореол отстрани. Обемните букви от месинг са впечатляващи и свидетелстват за изискан стил и подчертана елегантност.

Когато надписите са малки и клиентите искат те да светят, букви тип „сандвич“ са подходящото решение. Могат да се използват при брандирането на всякакви обекти. Осветяваме ги със светодиодни модули от доказани производители като G.O.Q. LED и SloanLED, с което гарантираме сигурност и надеждност на светещите надписи за дълго време. С използваната комбинация от материали, техники и типове рекламни изделия, табелата напълно се вписа в стила на заведението.


Клиент: CAVEA Roman Stadium Lounge


Дата:  Октомври 2022


Гаранция: 3 години


Град: Пловдив