Ресторант Сентрал парк Фюжън приветства своите клиенти с елегантна обстановка и изискани ястия с нотки от българската и различни национални кухни. Разположен в централната градска градина на Пловдив, ресторантът съчетава топ локация със спокойна атмосфера и приятна природна гледка. Посещението на заведението за обяд или вечеря, е предпоставка за пълноценно прекарване на свободното време по бизнес дела или с приятелите и семейството.

За ребрандирането на ресторантът, управителите ни потърсиха за създаване на лого и изработка на външна реклама.

Ореолно светеща табела с релефни букви за Central Park Fusion

Погрижихме се рекламната табела за Central Park Fusion да бъде ефектна и представителна, за да кореспондира идеално с обстановката. Изработихме табелата в кръгла форма, изцяло от плексиглас. За да създадем ефектното странично светене (амбиентно) на рекламата, използвахме фолио за блокиране на светлината на лицето й. По този начин светещата табела грее ярко с впечатляващ светлинен ореол.

Логото на ресторанта е изпълнено като релефни букви от плексиглас и фолио. Надписите и елементите са вградени в табелата от плексиглас и светят напред. Използвали сме качествено LED осветление, специализирано за светлинни реклами. Това са корейските светодиодни модули G.O.Q. LED. С тях табелата е дълготрайна, надеждна и безопасна.

Съчетанието на висококачествени материали и прецизната изработка определят свежата и стилна визия на светещата табела за Сентрал парк Фюжън и гарантират здравината й за години напред.


Клиент: Central Park Fusion


Дата: Март 2022


Гаранция: 3 години


Град: Пловдив