С CML Bulgaria работим съвместно по проекти за външна реклама на много от офисите в различни градове на страната. За изграждането на рекламната визия на сервизния център в град Плевен, от компанията дилър на марката JCB, отново ни гласуваха доверие. Изработихме и инсталирахме светеща рекламна табела и релефни букви от ПВЦ за открояването на сервиза. А за по-лесното му откриване от клиентите, изпълнихме и рекламен крайпътен тотем JCB.

LED рекламна табела с алуминий и винил

По подобие на офиса на CML Bulgaria в град Варна, изработихме светеща табела с LED осветление. Тя е със страници от Алурапид и лице от винил в комбинация с фолио за светещи реклами 3M. Този вид рекламни табели се отличават с елегантен и представителен вид, отлична устойчивост и здравина, надеждно и ефективно светене. Дизайнът на табелата е изпълнен така, че да покрие изискванията на реномирания бранд JCB, представяйки го идентично с оригиналната му визия. Използвахме светодиодните модули на G.O.Q. LED, които са водеща световна марка за решения за LED осветление в рекламата. С тях табелата се покрива от 3 години пълна гаранция.

Допълнихме рекламната визия с букви от ПВЦ

Надписът Service Center изпълнихме от 19 мм PVC с черни страници. Той е с по-малки размери и е монтиран точно под табелата. Понеже марката е основният рекламен акцент от визията на брандирания обект, релефните букви от ПВЦ са само акцент, който да „подскаже“, че това е сервизен център на JCB.

Табелата и обемните букви се комбинираха перфектно и спомогнаха за лесно и бързо ориентиране, и послужиха като имиджова реклама.


Клиент:  CML Bulgaria


Дата: Ноември 2022


Гаранция: 3 години


Град: Плевен