Фирма Refan е сред водещите в България в бизнеса с Парфюмерия и козметика, особено в направлението производство и търговия с наливни парфюми. Това направление компанията развива успешно и в чужбина, вече повече от 15 години. Компанията предлага франчайз бизнес модел, благодарение на който има над 400 магазина в повече от 30 държави.

Особено голям е интересът към марката Refan в Испания, където мрежата от магазини е на територията на цялата страна, включително и островите Палма де Майорка (Майорка) и Ибиса. В тази връзка от Refan ни потърсиха за дизайн и изработка на рекламните табели, с които да брандират магазините в Испания. Конкретният проект е на табела, намираща се в родния град на Салвадор Дали – Фигерес, на метри от музея Dali Theatre-Museum.

Табела Refan Испания – от еталбонд с релефни букви сандвич

Неслучайно, им предложихме варианта табела от еталбонд с вградени релефни букви от плексиглас. Голямото предимство тук е, че тази табела се произвежда от Медия Дизайн като готово сглобено изделие, което само трябва да се монтира на определеното за реклама място. Може да се изработи в различни размери – малки или големи, според конкретния магазин. Освен това табела Refan Испания изглежда изключително стилно и представително, в съответствие с рекламираната марка Refan.

Табелата е произведена по всички съвременни технологични изисквания за качество и сигурност и гаранция от оторизиран 3M производител. Използвали сме композитния материал Etalbond (еталбонд) за табелата, в която е вградено LED осветление на водещата марка в тази индустрия – G.O.Q. LED. В нея са вградени релефни обемни букви от плексиглас. Буквите са „сандвич“  от два вида плексиглас – в основа 20мм прозрачен плексиглас, а лицето е 3мм плексиглас опал с апликирано синьо транслуцентно фолио на 3М.

Бърз монтаж, дори от неспециалисти

Табела Refan Испания е едно практично решение за брандиране на обектите на Рефан. Само с няколко прости стъпки клиентите на парфюмерийния бранд в Испания могат сами да монтират своята рекламна табела.


Клиент:  Refan Испания


Дата:  Ноември 2015


Гаранция: 3 години


Град: Figueres, Испания