Reynaers Aluminium е семейна белгийска компания, основана през далечната 1965 г. в Дюфел. Компанията днес развива своята дейност в над 80 страни по света, като в 40 от тях има собствени офиси. Тя е един от водещите европейски разработчици и доставчици на алуминиеви архитектурни системи, които се отличават с иновативност и устойчивост. Това включва съвременни и енергоефективни решения – окачени фасади, вpaти и пpoзopци, плъзгaщи системи, cлънцeзaщитни cиcтeми, зимни гpaдини, пoĸpиви системи , cиcтeми c възмoжнocт зa вгpaждaнe нa щopи, и др.

От 2006 г. Reynaers Aluminium стъпва и на нашия пазар, основавайки дъщерна фирма – Рейнарс Aлуминиум България ЕООД. В град София се намира централния офис на компанията, като има и още две представителства във Варна и отскоро в Пловдив.

Рейнарс България ни потърси за изработката на външната реклама на офиса им Пловдив, който се намира на бул. „6-ти Септември“. Поставихме голяма рекламна табела по продължение на цялата фасада.

Ъглова винилна табела насочва към офиса на Reynaers в Пловдив

Системата за табели с алуминий и винил пасна идеално на фасадата на офиса. Алуминиевите профили са не само устойчиви, но изглеждат елагантно и се висват в архитектурния стил на всякакъв тип сгради. Системата е проектирана да изпъва перфектно винилното платно, така че табелата да е с напълно гладко лице. На винила за офиса на Рейнарс България в Пловдив, отпечатахме слогъна на компанията „Together for better“, логото и икони, изобразяващи дейността.

Тази табела за момента е несветеща, но сме предвидили да бъде с опция за инсталация на LED осветление. Благодарение на специализирания профил, поставянето на светодиоди след време ще е бързо и лесно. Сглобката му с винила е на специални щипки и реално демонтирането му и последващо монтиране не е трудоемко. След като бъде махнато винилното лице, се инсталира осветлението на място и то отново се прикача. Системата за светещи табели с винил е изключително практична и устойчива. Затова много бизнеси я предпочитат за брандирането на своите обекти.


Вижте също: Златни букви


Клиент:  Рейнарс Aлуминиум България


Дата:  Юли 2019


Гаранция: 3 години


Град: Пловдив