Joseph Cyril Bamford Excavators Ltd. е основана през 1945 г. от Джоузеф Кирил Бамфорд. JCB е производител на оборудване за приложение в строителството, селското стопанство, обработката на отпадъци и др., със седалище в Рочестър, Стафордшир, Англия. Произвежда над 300 вида машини, включително багери, трактори и дизелови двигатели. По цял свят и до днес „JCB“ често се използва разговорно като наименование за багери и дори се появява в Оксфордския английски речник. Екипът от професионалисти на Рекламна агенция Медия Дизайн успя да покрие високите стандарти и изисквания на утвърдената компания по изработката на рекламните изделия за офиса им във Варна.

Светеща табела JCB, Варна

Създадохме светеща табела във Варна за офиса на JCB, която инсталирахме на входа на обекта. Табелата JCB е с лице от плексиглас и корпус от алуминий. Алуминият не корозира и това гарантира дълъг живот на рекламното изделие. Комбинацията между качествен плексиглас, алуминий и 3M фолио дава отличен, траен във времето резултат. За осветяването на табела JCB във Варна се доверихме на LED модули с доказана трайност и сила на светене.

При изработка на табели, що се отнася до осветяване, използваме продукти на корейската компания G.O.Q.LED. Високият светлинен добивпатентован CAP корпусдългата гаранция и изгодната цена, превърнаха фирмата в един от световните лидери в бранша. Освен това, работим и с най-добрите на пазара светодиодни модули за осветяване на рекламни табели на американската компания SloanLED. Препоръчваме ги за проекти, изискващи по-натоварени и отговорни приложения.

Букви от инокс


Буквите CML Bulgaria са създадени от наръждавейка (инокс) и боядисани с черна автобоя. Те са несветещи и са инсталирани на основата с помощта на дистанционери. Това засилва ефекта на дълбочина и ги прави по-забележими отдалеч.

Иноксовите букви могат да се монтират директно на стена, на разстояние от основата или върху постамент, в зависимост от големината, съответно и тежестта. Обемните букви от инокс са подходящи за заведения, хотели, офиси, бизнес сгради, и са отлично решение за имиджова реклама


Клиент:  JCB


Дата:  Август 2019


Гаранция: 3 години


Град: Варна