„Грийн Плейс“ (Green Place) е нов и луксозен жилищен комплекс. Разположен на ул.“Знаме“ № 4, той се намира в непосредствена близост е до Гребния канал, „Мол Пловдив“ и УМБАЛ „Свети Георги“. Предлага разнообразни по квадратура студия, двустайни, тристайни и четиристайни апартаменти. Рекламна агенция Медия Дизайн изработи за „Грийн Плейс“ табели за подземен паркинг, които да улеснят визуалната комуниция в комплекса.

Табели за подземен паркинг, комплекс Green Place, Пловдив

Нашият екип изпълни отговорната задача по проектирането и изграждането на визуална комуникация в подземния паркинг на жилищен комплекс „Грийн Плейс“, Пловдив. За целта изработихме различни видове изделия: информационни табла, едностранни и двустранни светещи табели, както и табела от бонд и светлоотразително фолио.

Рекламните табели са осветени с висок клас светодиодни модули. Качественото LED осветление гарантира дълъг живот и безпроблемна експлоатация на изделието. По тази причина се доверихме на G.O.Q LED. Корейският производител е един от доказалите се вече на пазара.

Нека името Ви създава доверие

Имайки табела за паркинг, Вашият обект е ясно обозначен. Това създава допълнително доверие в хората и утвърждава сериозно имиджа Ви като сериозна фирма. Такъв тип изделия улесняват и ориентират успешно живущи и посетители на комплекса, създавайки комфорт и спокойствие.


Клиент: „Грийн Плейс“ (Green Place)


Дата:  Април 2021


Гаранция: 3 години


Град:  Пловдив