СПА хотел Santé е новото бижу във Велинград. Посетителите му ще имат възможност да се насладят на луксозно и релаксиращо петзвездно изживяване. От ръководството на хотела се обърнаха към Рекламна агенция Медия Дизайн за изработката и инсталацията на изделия, които да бъдат част от изграждането на визуална комуникация в обекта.

Табели за хотелски стаи с ефектно LED осветление

Светещите табели за хотелски стаи за Spa Hotel Santé са изработени от най-висок клас материалмед. Номерата на стаите са лазерно изрязани и съчетани с плексиглас и стилно LED осветление. В резултат се получиха елегантни и красиви указателни табели, които служат едновременно за ориентация и като акцент от изискания интериор. Медните табели за хотелски стаи, инсталирани на всяка врата на помещенията са двустранни, за да се виждат от двете посоки на коридорите. Имат специфична форма, за да се отличат хотела и да придадат лукс и елагантност. Освен че самите номера светят, бутиковите изделия са с насочено нагоре и надолу осветяване, което е много нежно и ненатрапчиво.


Клиент:  СПА хотел Santé


Дата:  Ноември 2021


Гаранция: 3 години


Град: Велинград


Указателни светещи табели за хотелски стаи с ореолно светене

Поставихме и още един вид табелки с номера на стаи, които обозначават кои номера на помещения в коя посока на етажа се намират. Така посетителите много бързо и лесно откриват къде е техния апартамент или стая при настаняване. Този вид светещи табели са изпълнени с лице от мед и основа от бял плексиглас. Светят с ефектен ореол около тях и привличат внимание.

В комбинация, давата вида дизайнерски табели за хотелски стаи добавиха индивидуалност към интериора и подчертаха неговата бутиковата обстановка.

Надградете визията на Вашия хотел

Изграждането на визуална комуникация е задължително условие при брандиране на хотели. Обозначавайки различите части на хотела с подходящи надписи и табели ще улесни както клиентите, така и персонала. По този начин се получава завършена и представителна интериорна визия, която помага за изграждането на фирмен имидж.

Рекламна агенция Медия Дизайн предлага изработка на различни видове интериорни табели. Те могат да бъдат от стъкло, неръждаема ламарина, цветни метали, плексиглас, ПВЦ, ABS и др. Материалите предоставят богато разнообразие от възможни дизайни. Екипът ни ще Ви предложи индивидуални решения, с които да надградите визията и стила на Вашия хотел.