Вираж Трейд ЕООД е специализирана в сектора търговия с електрически помпи за вода и хидрофорни системи. Компанията е повече от 20 години на пазара и има утвърдени позиции на надежден и коректен партньор. Предлага висококачествени продукти на водещи производители, за да гарантира сигурност и безпроблемна експлоатация на своите клиенти. Продуктите на Вираж Трейд могат да бъдат открити в собствените им магазини и дистрибуторската мрежа.

За едно от изложенията, на което взеха участие, от фирмата се обърнаха към Медия Дизайн за изработка на рекламни табели за щанд.

Табели за щанд с перфектна визия и светене

Светещите табели за щанд на изложение са атрактивен акцент от брандирането и тяхната перфектна визия е задължителна. Затова използвахме специализирана система за изработка на светещи интериорни табели – с фин алуминиев профил и текстил. Изпълнените по този начин табели за щанд са вариант за отлично представяне на продукти, марки, промоции.

Рекламните визии с помпи за студена вода PEDROLLO се презентират от две светещи текстилни табели. Те светят ярко и равномерно, благодарение на висококачествени LED модули за рекламни инсталации. Лицето им е идеално изпънато и с перфектно покритие на цветовете.

Практично и изгодно решение за изложения

Предимство на текстилните табели за щанд е лесната им инсталация и последваща подмяна на визии. Това спестява на бизнесите допълнителни разходи за монтаж. Изгодни са и заради по-ниската цена на плата, което разбира се не е за сметка на качеството на печата и крайната визия на рекламния продукт. По желание на клиентите и според предназначението им, светещите текстилни табели могат да се изработят двустранни (да приличат на светещи тотеми), а също така и да се вградят в ниши, наподобявайки LCD дисплеи.

Текстилните табели са модерно и елегантно решение за интериорна реклама, на което залагат все повече компании, търсещи атрактивно имиджово представяне.


Клиент:  Вираж Трейд ЕООД


Дата:  Февруари 2020


Гаранция: 3 години


Град: Пловдив