Табели Ловеч – светеща и несветеща табела за магазин Никдим

Клиент: „НИКДИМ“ ООД

Дата: Септември 2018

Гаранция: 2 години

Вид: Светеща табела с винил

Град: Ловеч

„НИКДИМ“ ООД е основана през 1991 г. в гр. Казанлък. Основната дейност на фирмата е проектиране, производство и търговия с електрическа апаратура за ниско и средно напрежение. Продуктите, които Никдим произвеждат са: високоволтови предпазители и стойки за тях, трансформаторни предпазители, NH предпазители , винтови и цилиндрични предпазители и други. От фирмата ни се довериха, за поставянето на рекламни табели в гр. Ловеч.
За да им предоставим цялостна рекламна визия, Медия Дизайн изработи светеща и несветеща рекламна табела.

Брандиране на магазин със светещи и несветещи табели в Ловеч

Светещата табела произведохме с винил монтиран с елуксиран алуминиев профил. Лицето на табелата облепихме с транслуцентно фолио на 3M – 3М Scotchcal 2330 за светещи реклами. За LED осветлението използвахме качествени светодиодни модули – G.O.Q. LED. Благодарение на тях, рекламата свети ярко и открояващо се.

Несветещата еталбондова табела допълва дизайнът на магазина

За останалата част от магазина, използвахме еталбондова табела, отново с фолио на 3M – 3M Scotchcal 50. Те са издръжливи и дълготрайни, а в комбинация със светещата табела, НИКДИМ става все по-отличим. Всичко това спомогна за актуалната и превъзходна визия на магазина.