В сръбски ресторант „Скадарлиja“ имате възможността да се насладите на вкусна храна, приготвена с внимание и приятна, уютна атмосфера. От ръководството на заведението се обърнаха към Рекламна агенция Медия Дизайн за изработката на две рекламни изделия, които да приветстват техните клиенти.

Табели от бонд с вградени светещи букви за сръбски ресторант Скадарлиjа

При изработка на табели Скадарлиjа, нашият екип използва основа от Еталбонд. Върху него е облепено ефектно и стилно фолио, което да контрастира под осветените вградени букви. Буквите тип „сандвич“ са изключително елегантни и фини. Изглеждат като излети и са подходящи за привличане на внимание. Логото на емблематичната бирена марка от южната част на Сърбия „Нишка Пивара“, също е изработено релефно за придаване на допълнително обем.

Защо табела от Еталбонд?

Табелите от еталбонд се отличават с висока трайност дори след години експлоатация. Остават непокътнати от въздействието на времето.  Друго голямо предимство на този вид рекламни табели е леката конструкция, която улеснява инсталацията. Материалът е подходящ за брандиране на магазини, облицовки на колони, табели за обекти в по-замърсени индустриални зони, интериорни табели.


Клиент:  ресторант Скадарлиjа


Дата:  Април 2021


Гаранция:  3 години


Град:  София