Рекламна агенция Медия Дизайн изработи две несветещи табели от черен и метален на цвят Еталбонд, за да обозначат адвокатска кантора в град Пловдив. Едната е поставена отвън, а другата в самата сграда. Рекламните изделия са облепени с надписи от фолио.

Защо от Еталбонд?

Този вид табели от Еталбонд са изключително популярни както със своето интериорно приложние, така и с екстериорно такова. Това е така благодарение на отличната им здравина и устойчивост на стареене и атмосферни условия. На практика е с неограничена трайност и пести от средства за поддръжка.

Композитният материал предлага различни възможности за изпълнение на рекламни визии, от табели и информационни табла до цели външни облицовки на обекти. Допълнително негово предимство е леката конструкция, която значително улеснява монтажа що се отнася до реклами с по-големи размери.

Рекламната табела е като визитна картичка

Рекламните табели са най-разпространеният начин да представите своя бизнес пред клиенти и конкуренти. Рекламна агенция Медия Дизайн разполага със специализиран екип в проектирането и изработката на външна реклама, която да служи ефективно на всеки бранд. Нашият над 25-годишен опит ни дава предимството да можем да предложим на своите клиенти решение и на най-сложните проекти


Клиент: адвокат Мария Сейменска
адвокат Росица Драгинова


Дата:  Април 2021


Гаранция: 3 години


Град: Пловдив