Изискан дизайн, който привлича вниманието

Дизайнът, избран за рекламния тефтер на бижутерия Palladium, напълно се вписва в духа на компанията. Той подчертава елегантния и неповторим стил на бижутата по много забележителен начин. Логото на фирмата се откроява на стилния черен фон, който е разчупен от нюансите на ефирна булчинска рокля, обляна в синкаво сияние. Моделът от корицата е заел грациозна поза, издаваща непринудена изисканост, а на преден план се открояват бляскавите бижута. Всички тези елементи на дизайна са умело съчетани, така че да направят отлично впечатление на клиентите.

Елегантната визия на рекламния тефтер се допълва и във всяка от страниците му. Моделът от корицата нежно се откроява върху бялата хартия, за по-голяма ефектност. Логото и контактните данни дават необходимата информация на клиента, подобно на визитна картичка.

Стилен рекламен тефтер за добрия имидж на фирмата

Тефтерът на Palladium, със стилна и атрактивна визия, е ефективен рекламен инструмент, който предава посланието на фирмата по много ненатрапчив начин. Рекламният тефтер е жест на внимание към клиентите на Palladium, чрез който те се убеждават в ангажираността на компанията към тях. Подаряването на такива изискани рекламни материали, подпомага за поддържане на добрия имидж на фирмата.


Клиент:  Бижутерия Palladium


Дата:  Декември 2013


Гаранция: