Тон Бонбон е любимо място на малчуганите, които с радост прекарват часове в забавления и игри. Професионалните аниматори в центъра развличат с разнообразни игри малките пакостници. Родителите пък могат да използват тези моменти, за да изпият чаша ароматно кафе с приятели или да разгледат многобройните магазини в търговския център.

Изработихме красива многоцветна табела за нашите приятели от Тон Бонбон Пловдив, която се вписа идеално в цялостния интериор на детския парти център. В същия увеселителен кът поставихме и аквариуми от плексиглас, които са със смайващ bubble ефект. Фигурки на рибки и морски звезди допълват интериора в центъра.

Табела с любим анимационен герой за Тон Бонбон МОЛ Пловдив

Картинката на табелата е с морски мотиви и е изобразен един от любимите детски анимационни герои – рибката Немо. Прочутият рисуван персонаж е централна фигура в тази зала на детския център.

С табелата спазихме цялостния дизайн и тема на мястото – Морските приключения. Направихме рекламния продукт от алуминиеви снап профили. Лесни за монтаж и демонтаж, с тях може бързо да се смени картинката на рекламата. Лицето на табелата е от плексиглас с апликация на морските герои, отпечатани на фолио 3М Scotchcal Translucent. Табелата също така свети, благодарение на светодиодни модули на G.O.Q. LED.


Клиент:  Тон Бонбон


Дата:  Август 2014


Гаранция: 3 години


Град: Пловдив