Торти Чочко пикап Белинго с атрактивна реклама от фолио

Брандирахме един от фирмените пикапи на сладкарници Торти Чочко с една от най-добрите серии фолио за дигитален печат на 3M. Самозалепващото каст фолио
3M Scotchcal IJ170 Cv3 е с висока трайност (7 години) и изключителна гъвкавост. Без проблеми покрива сложни 3D кривини като релефите на задната част на пикапа на Торти Чочко. Красивото цветно лого е с перфектен печат, също благодарение на отличната покривност на фолио 3M SC170. За предпазване и още по-добър вид, върху логото Торти Чочко е апликиран ламинат 8518.

Надписите от двете страни на автомобила – телефонният номер и уеб сайта, са от фолио за режещи плотери 3M Scotchcal 50, с богат избор на цветове. Това фолио също е с добра издръжливост на външни условия, но се използва при гладки до по-малко релефни повърхности.

Този Торти Чочко пикап придоби нова, по-атрактивна визия, с облепянето му с рекламни графики и надписи от фолио. Стилният автомобил, със свеж дизайн и представителна визия, вече презентира марката Торти Чочко. Брандираният за Торти Чочко пикап има 3 години гаранция на рекламната графика от оторизиран 3M производител – Медия Дизайн и 3M™ MCS™ гаранция.


Клиент:  Торти Чочко


Дата:  Август 2016


Гаранция: 3 години