Атрактивен тотем за ресторант от еталбонд

За новооткрития ресторант за бързо хранене Йована, намиращ се на една от отбивките на бул. „България“ в Пловдив, изработихме рекламен тотем с атрактивна визия и нестандартна форма. Тотемът е двустранен и се вижда и от двете посоки на движението на натоварения градски булевард, привличайки внимание и насочвайки към ресторанта. При този конкретен проект, рекламният тотем е изключително подходящ вариант за външна реклама на заведението, тъй като ресторант Йована не се вижда добре директно от булеварда, а остава скрит зад паркче с дървета. Указателния тотем напомя за наличието и местоположението на заведението за бързо хранене и то не остава незабелязано. Това е отлична стратегия за привличане на повече посетители за ресторант Йована, а също и стилна имиджова реклама.

Ефектни светещи елементи върху еталбондовия тотем за ресторант Йована

Основата на тотема сме изпълнили от еталбонд, което на практика осигурява на рекламата изключителна устойчивост и здравина. Същото важи и за светещите елементи от двете му страни – стрелките и елипсите с логото на заведението.

Стрелките са изработени на принципа на обемни букви със страници от Алурапид и лице от плексиглас. Върху плексигласът е апликирано рязано фолио за светещи реклами (транслуцентно), а осветлението е светодиодно – мощните G.O.Q. LED.

Елипсите с логото на фирмата на този тотем за ресторант са светещи табели с лице от винил и страници от специализиран за тях алуминиев профил. Отново сме апликирали транслуцентно фолио на винилното лице с рекламните надписи – Йована, бързо хранене. Табелите са осветени със светодиодни модули на корейската фирма G.O.Q. LED, доказали в нашата практика дълъг живот с безпроблемна експлоатация.

Рекламният тотем за ресторант за бързо хранене Йована е с пълна гаранция от 3 години и живот без нужда от поддръжка поне 6-7 години.


Клиент:  Йована


Дата:  Май 2015


Гаранция: 3 години


Град: Пловдив