В аптеки Farma Vision ще откриете „Всичко за вашето здраве“, това е и мотото на веригата за лекарства и козматика. Обектите им се намират в град Пловдив, Стамболийски, Асеновград и с. Ново село. За удобство на потребителите, аптеката има електронен магазин с доставка до всяка точка от страната.

За една от аптеките изработихме тротоарна табела тип стояща тротоарна стойка, която да насочва вниманието на минувачите и дава важна за обекта информация.

Устойчива тротоарна табела като допълнителен рекламен елемент

Ясно забележима и привличаща внимание, тротоарната табела на стойка за аптеката допълва цялостното брандиране. Изработена е с метална стойка и основа, на която са апликирани рекламни стикери от висококачествено фолио с логото, стрелка с работното време и логото на Здравната каса, с която аптеката работи. Това я прави устойчива на въшни условия и може да се използа дългосрочно. Голямо предимство е, че е лека и лесно може да бъде преместена от едно място на друго.

Тротоарната табела е двустранна, за да се вижда от двете посоки на пътното платно и тротоара. Цветовете на елементите в стоящата рекламна табела са подбрани в съответствие с фирмената идентичност. Сигналната червена стрелка грабва веднага погледите и информира, че аптекта работи и през уикенда.

Разнообразие от рекламни изделия за всеки бизнес

Рекламна агенция Медия Дизайн е специализирана в изработката на външна реклама. Имаме работилница за изработка на изделия от плексиглас, както и оборудване за всички видове обемни букви, табели, тотеми. Опитните ни професионалисти създават всяка реклама спрямо спефициката на вашия бизнес, изискванията и конкретните нужди. Можем да изпълним различни по сложност и дизайн рекламни изделия за интериорна или външна употреба.

В проекта на аптека Farma Vision, допълнихме визията на обекта с табела за тротоар на стойка. Тя се използва широко за обозначаване на ресторанти и заведения, магазини, галерии, банки и адмистративни обекти, адвокатски кантори, зъболекарски кабинети и други. Може да се изработи и с по-нестандартна визия.


Клиент: Farma Vision аптеки


Дата: Март 2023


Гаранция: 2 години


Град: Пловдив