Мултивак е един от лидерите в сферата на опаковъчните решения – от хранителни продукти до промишлени стоки. С над 50 години опит, 80 дъщерни дружества разположени на всички континенти, Мултивак успя да стъпи и на родна земя. Българският клон на компанията отвори врати през 2008 година като дъщерно дружество. Досущ като колегите си от цял свят, предлага на клиентите си пълната гама от висококачествени опаковъчни решения.

Указателни табели за по-добра и ефективна координация

В началото на тази година екипът на Медия Дизайн успя да спомогне за по-добрата работна организация на компания Мултивак, като изработи указателни табели за брандиране на сградата.
Еталбондовите табели са изпълнени от лек композитен материал (еталбонд), върху който е залепено цветно фолио 3M Scotchcal 50 с широко приложение в рекламата. Указателните табели от еталбонд са не само леки, но и лесни за поддръжка. С надписи на три езика, указателните табели на Мултивак осигуряват по-добра ориентация и съгласуваност по време на работния процес, както за служителите, така и за посетителите.

Какви възможности и положения имат указателните табели от еталбонд?

Еталбондовите указателните табели са с широко вътрешно и външно приложение, не само поради своята надеждност, но и благодарение на своята ефективност. Върху еталбонда може да се приложат различни видове и цветове фолио, с цел по-ефектна и елегантна визия. Указателните табели, с които брандирахме Мултивак са несветещи. Но с еталбонд има вариант да се изработят и светещи табели с ефектно осветление. Той може да се използва за облицоване както на стени, така и на отделни елементи като – колони, первази и др. Подходящ е за търговски центрове, фитнеси, офис сгради, административни сгради, индустриални сгради и много други.

Освен всичките си други предимства, указателните табели от еталбонд са гарант за перфектна спойка между цена, качество и визия. Всички тези фактори правят еталбонда изключително желан материал за брандиране на обекти от всякакъв тип.


Клиент:  Мултивак България


Дата:  Февруари 2018


Гаранция: 3 години


Град: София