Успешно брандирахме фирмената и складова база на Йонитрейд ЕООД в град Пловдив с качествени и представителни рекламни изделия за интериорна и външна реклама. Поставихме светещи букви на фасадата, с които компанията да се отличи и да бъде лесно разпознаваема. Рекламните букви следват визията на логото и са изработени чрез съвременна и доказала своите функционалност и здравина технология.

LED обемни букви от алуминий – устойчиво и елегантно решение за фасадна реклама

Изпълнихме надписа и елемента на логото с лице от плексиглас и страници от алуминиев профил, разработен за здравина и естетичен вид на буквите. Тази технология на производство и използването на качествено LED осветление, гарантира висока трайност на обемните букви, без нужда от поддръжка. Леката и опростена конструкция на буквите от алуминий облекчава монтажа им. Тези предимства са предпоставка за широката им употреба на места с труден достъп като покриви и фасади на сгради.

На практика, фирма Йонитрейд си осигури отлично имиджово представяне за години напред с инсталираните от нас светещи букви. Рекламата им ще функционира безаварийно дълго след 3-годишния гаранционен срок, предоставяйки надеждност и спокойствие за компанията.


Клиент: Йонитрейд ЕООД покривни решения


Дата: Юни 2023


Гаранция: 3 години


Град: Пловдив