Предпочитаният магазин за детски играчки и стоки за домакинството JUMBO Пловдив, Околорвъстно шосе промени визията на своята входна част с помощта на свежа и пъстра реклама от фолио. Повече от 90 кв.м витрини бяха облепени от нашия екип, за да се създаде по-атрактивна и представителна обстановка. Широко използван метод за имиджова реклама на обекти от различни сфери е именно фолиране на витрини. Този вид реклама е начин да се привлече вниманието на клиента към дадена марка, компания или продукт, акцентирайки с иновативен дизайн. Брандирането на витрини спомага и за обособяването на обекти и открояването им както сред конкуренцията, така и на фона на големи сгради, шосета и т.н.

Облепяне на витрини с рекламата на JUMBO

За фолиране на витрини JUMBO използвахме специализирано фолио за пълноцветен печат 3M Scotchcal IJ35. То е подходящо за облепяне на гладки повърхности за краткосрочни приложения и предоставя перфектно покритие на мастилата. Новата рекламна визия на JUMBO пресъздадохме чрез висококачествен солвентен печат в технологично обновената ни работилница. За защита на графиката е поставен и гланц ламинат, съответстващ на 3M IJ35, така че да се гарантира устойчивостта на рекламата. Рекламното фолио за витрините на магазина с игрив и весел дизайн послужи като ефектна декорация и отличен имиджов акцент. Освен това е предпоставка за клиентите да се разведрят и да пазаруват с настроение. Налепихме с фолио витрините по протежение цялата лява страна на магазина и отляво на централния вход.

С комбинацията от всички съвместими материали за печатна графика, плюс сертификацията ни на 3M оторизиран производител и обучен екип от инсталатори, можем да предоставим и 3M MCS Warranty – най-пълната гаранция за рекламна графика.


Клиент: JUMBO


Дата: Февруари 2024 


Гаранция: 3 години


Град: Пловдив