Медицински център Физиомед предоставя висококачествени и професионални физиотерапевтични услуги в Пловдив, специализирани в лечението на опорно-двигателния апарат и състояния, засягащи централната и периферната нервна система. Центърът е модерно оборудван и предлага пълна гама от терапии за физикално лечение, облекчаващи болка от различен характер. Във Физиомед работят специалисти терапевти, за да получите гарантирано най-добрата грижа за вашето бързо възстановяване. Може да ги откриете в Пловдив, Стамболийски и Асеновград.

Във връзка с отварянето на нов медицински център в град Пловдив, от ръководството ни потърсиха за създаване на интериорна и външна реклама. Една от задачите ни беше направата на дизайн на рекламна графика за стена във фоайето, която да „посреща“ подобаващо пациентите. Нашите инсталатори се справиха безупречно с пресъздаването на дизайна чрез фолиране на стени със самозалепващо фолио.

Фолиране на стени за пълно преобразяване на интериора

Наш дизайнер създаде креативна реклама за облепяне на стени със самозалепващо фолио. Тя презентира дейностите в центъра по модерен и атрактивен начин. Рекламата от фолио пресъздаде динамиката в движението на човешкото тяло – специалността на професията физиотерапевт и рехабилитатор.

Дизайнът реализирахме на специализиран принтер за висококачествен печат, като използвахме за фолиране на стени подходящо фолио в цвят бял мат. То е доста плътно и здраво, предназначено за гладки или леко абразивни стени. Осигурява перфектно покритие и устойчивост на печата за дълго време.

Професионалистите в монтажа на фолио на Медия Дизайн не за пръв път се сблъскват с предизвикателството фолиране на стени. Познават спецификите на фолиото и се справят с различни по сложност монтажи – облепяне на врати, стени и мебели. И в този проект доказаха, че в рекламна агенция Медия Дизайн се работи бързо и качествено. А резултатът е налице – впечатляваща интериорна декорация за новия обект на Физиомед.


Клиент: МЦ Физиомед


Дата: Февруари 2024 


Гаранция: 2 години


Град: Пловдив


Видео: Монтаж на фолио за стени с рекламна графика