Фреш бар VitaFix са нова верига заведения, предлагащи здравословни храни и напитки. Марката VitaFix е с тенденции за бързо разрастване и превръщане в любима на много хора, които приемат здравословното хранене като начин на живот. Основната коцепция на собствениците е клиентите им да получават 100% натурални напитки и храни, приготвени на място, пред самите тях. Уникално предложение за клиентите на заведението, в възможността да правят свои комбинации от пловдове за напитките си, различни от тези в основното меню. Максимата на фреш бар VitaFix е „Здраве, предложено по най-вкусния начин!“.

Във връзка с отварянето на нов обект в центъра на град Пловдив, на ул. „Райко Даскалов“ 67, от заведението за здравословно хранене се обърнаха към нас за изработката на външна реклама.

Светещите букви за фреш бар VitaFix освежиха фасадата му

Брандирахме заведението за здравословни храни и напитки с ефектни светещи обемни букви, които озариха фасадата. Монтирахме ги върху козирка, която предварително облицовахме с еталбонд в цвят графит. Интересният светещ надпис „VitaFix“ изработихме от бял плексиглас, със зелено транслуцентно фолио на лицето, за да добие вида на логото. За да свети ярко и ефктивно логото на фреш бар VitaFix, поставихме осветление, доказало трайността и безпроблемна експлоатация по време на дългата ни практика. Това са светодиодите на корейската фирма G.O.Q. LED. Получи се свежа и грабваща светлинна реклама, която набляга на марката и допринася за утвърждаването ѝ.

С доста по-малки по размер релефни несветещи букви изписахме типа на заведението „healthy food & juice bar„, които само да допълват визията на обекта. По този начин акцентът пада върху логото, което е достатъчно представително и подсказващо. Тези рекламни букви са изработени от 2мм бяло PVC и са закрепени точно до светещото лого.

Крайният резултат стана наистина впечатляващ, анонсиращ „Заповядайте при нас!“.


Клиент:  Фреш бар VitaFix


Дата:  Ноември 2017


Гаранция: 3 години


Град: Пловдив