Клиент: АРТЕ СПА & ПАРК Хотел

Дата: Ноември 2016

Гаранция: 3 години

Вид:

Осветление: Светодиоди G.O.Q. LED

Град: Велинград

Град Велинград е сгушен в планините на Западните Родопи. Там, където се чува нежното ромолене на преминаващите реки, край прекрасната и живописна природа, се намира и АРТЕ СПА & ПАРК Хотел. Той перфектно съчетава лукс и уют с арт инсталации и декоративни елементи, които допринасят за ефектния и елегантен дизайн на хотела. АРТЕ разполага с прекрасни хотелски стаи и апартаменти, ресторанти пълни с кулинарни изкушения, спа, вътрешен и външен басейн. За да се съобразим с иновативния дизайн на хотела, изработихме няколко елемента за брандинга на 5-звездния хотел.

Светещи обемни букви засияха в гъстите гори на планина Родопи

За изпълнението на обемните букви, които поставихме на фасадата, на ресторанта и на спа помещението, подходихме по следния начин. Комбинирахме два цвята плексиглас, като основната част (страниците) на обемните букви изработихме от черен плексиглас, а лицето от бял. По този начин постигнахме по-ясно и категорично, насочено напред, осветяване.

Осъществихме монтажа с помощта на дистанционери. Те осигуряват разстояние между рекламния елемент и повърхността, на която е поставен. По този начин създадохме атрактивно задно осветяване тип „ореол“ за всички инсталации.

Вертикалният надпис, който гласи „ Arte Hotel “ е изработен от висококачествена неръждавейка, която боядисахме в цветовете на останалите букви, за да уеднаквим рекламните надписи.

Лого, вдъхновено от планината

Логото е най-яркият и отличителен признак на всеки бизнес, компания или организация. За неговата изработка подходихме по сходен начин. В основата си е изпълнено от плексиглас, но лицето е облепено с 3M фолио за рекламни графики. А за да бъдем сигурни, че рекламата ще свети ярко и равномерно дълги години наред се доверихме на G.O.Q. LED. Светодиодните модули са разработени с най-високия стандарт на водозащита – IP68 и предпазват рекламата от нежелани дефекти.

Така постигнахме, не само страхотна визия, която да отговаря на високия стандарт на хотела, но и дълготрайна и качествена рекламна инсталация.