Хотел Капри в Пловдив се намира в близост до Гребния канал и е предпочитано място за голяма част от гостите на града. Хотелът е удобно разположен на метри от МОЛ Пловдив, ако сте почитатели на шопинга, а може и да направите приятна разходка на Гребната база – едно от любимите места на пловдивчани за релакс. В Капри ще Ви предоставят всичко нужно за незабравимата почивка. Усмихнатият и вежлив персонал е на разположение на клиентите на хотела 24 часа от денонощието.

За дизайн, изработката и поставяне на външната реклама, от хотела се обърнаха към нас. Луксозният интериор и екстериор на Капри допълнихме с атрактивни надписи. Погрижихме се за външното брандиране, поставяйки красиви светещи обемни букви по фасадата на сградата. Изработихме всички надписи от плексиглас и вградихме в тях светодиоди.

Ярки червени букви озаряват фасадата на Хотел Капри

На козирката на входа монтирахме здрави метални държачи, за които захванахме голям надпис от червен плексиглас – “Hotel Capri”. Рекламата свети ярко благодарение на светодиодите G.O.Q. Корейските осветителни модули са изключително качествени и трайни, доказали своите предимства във времето.

На една от страните на сградата сложихме голям надпис „Хотел“, под който са поставени три звезди. И двете изделия са в червен цвят и са с вградени LED лампи. Плексигласовият надпис е по дължината на няколко етажа и е видим от голямо разстояние. Всички светещи надписи създадоха впечатляващ брандинг на хотела.

За да стане рекламата цялостна и пълна, на покрива поставихме още един голям надпис „Хотел“. Стилът избран от клиентите ни бе спазен и тук – надписът направихме светещ и изцяло в яркочервено. Така локацията на Капри е видима от голяма дистанция.


Клиент:  Хотел Капри


Дата:  Март 2017


Гаранция: 3 години


Град: Пловдив