Красивата сграда на хотел Landmark безспорно е част от облика на град Пловдив. Четиризвездният хотел е разположен в спокойната и живописна част на града. С гледка, устремена към най-голямата база за трениране на гребане (дължина 2,2км) на Балканите – Гребен канал Пловдив.

Освен център за провеждане на много национални и международни състезания по гребане, маратони и други спортни състезания и събития, каналът се е превърнал и в любимо място за разходка и спорт на много пловдивчани. Там, сред прекрасната природа, хотел Landmark отлично съчетава лукс и стил, като предоставя на своите посетители възможността да усетят магията на град Пловдив.

Хотел Landmark Пловдив със здрави и устойчиви обемни букви

Местоположението на хотела налага изработката на масивна рекламна инсталация, която да е видима дори и на голямо разстояние. Поради тази причина изработихме обемни букви от червен плексиглас със страници от алурапид, след което ги монтирахме върху здрава и устойчива покривна метална конструкция. Важен елемент при дизайна и изработката на външни реклами е осветлението.

Чрез него могат да се постигнат най-различни осветителни ефекти,  които да осигурят на рекламата по-добра видимост и атрактивност. Затова отново се доверихме на висококачествените светодиодни модули на корейската компания G.O.Q. LED. Те издържат на променливи метеорологични условия и висока влажност. Освен тези си качества, те гарантират ярко и равномерно осветяване на обемните букви, както и 100% анонсиране на обекта.

Стилна имиджова реклама за хотели

Обемните букви със страници от алурапид изглеждат представително и са отлична имиджова реклама на компаниите. Тя е изключително подходяща за хотели, ресторанти, офис сгради, заведения и много други.


Клиент:  Hotel Landmark Creek Plovdiv


Дата:  Април 2014


Гаранция: 3 години


Град: Пловдив