Светеща покривна реклама за емблематичен хотел в Пловдив

Позната на всички пловдивчани сграда на Хотел SPS се е превърнала в един от символите на града под тепетата. С височина от 50 метра, шестнадесет етажната сграда на хотела не остава незабелязана за жителите и гостите на Пловдив. Напълно обновеният Хотел SPS предлага на своите гости отлични условия и обслужване, за да се насладят на престоя си в Пловдив. Оборудван е с всичко необходимо за провеждането на бизнес събития – конгреси, обучения, презентации, конференции и др. На разположение на посетителите са и плувен басейн, лоби бар и а-ла-карт ресторант. За тях изработихме покривна реклама, която да откроява хотела дори нощем. Важен акцент от масивното здание е разположеният на покрива му куб, изграден от здрава метална конструкция. На него гордо и величествено стои логото на хотела, наблюдавайки от птичи поглед как кипи живота в бъдещата Европейска столица на културата.

Голяма светеща табела огради емблематичната фигура на покрива на хотела

Като част от изпълнението на всички външни реклами, имахме сложната задача да преобразим и кубът на покрива на Хотел СПС в стила на новото му лого. На първо място, подсигурихме безопасността на рекламната табела, така че да е максимално устойчива на тази височина. Климатичните условия на 50 метра са много по-силно осезаеми, поради което се доверихме на най-добрата и трайна система за табелиалуминий и винил.

Изработихме голяма ъглова табела със специализиран алурапиден профил за винилно платно. Той осигурява идеално изпъване на лицето, прави табелата по-лека и изключително устойчива. Тези предимства на алуминиевата система улесняват сглобяването и монтажа дори на табели с големи размери, каквато е тази на Хотел СПС.

Здрава и трайна система за табели – дори и за покрив на висока сграда

Табелата, обградила като пръстен куба, изглежда перфектно и стои като излята. Профилът позволява да се създават ъглови табели с елегантни външни ъгли, без видими снаждания и несъвършенства. В комбинация с подсиления с капронови нишки винил 3M Panagraphics III, трайността и здравината на рекламата са гарантирани. За да се пресъздаде логото на хотела, върху лицето на табелата е апликирано транслуцентно фолио 3M 2330 Translucent в неговите три символни цвята. Осветлението също е от най-висок клас – светодиодните модули на корейската фирма G.O.Q. LED, доказали своята ефективност и надеждност.

Като резултат от усърдната и прецизна работа, Хотел SPS получи впечатляваща светлинна покривна реклама с гаранция за дълъг живот.


Клиент:  Хотел SPS


Дата:  Септември 2018


Гаранция: 3 години


Град: Пловдив