Село Бели Извор е разположено в подножието на Врачанска планина, на 11 км от областния център – град Враца. В близост могат да се видят много природни забележителности като Божия мост, местност „Сопово“ на река Ботуня, пещерата Леденика, Вратцата и други. Тук ежегодно се провежда тридневен фолклорен фестивал „Бели нощи“, където се срещат традициите и ритмите на различните области.

В началото на това лято, по поръчка на местните власти, изработихме и монтирахме популярните цветни букви за градове. Много населени места вече се гордеят със своите надписи, които се превърнаха в атракция за жители и туристи. Така е и с Бели Извор, което тази година посрещна гостите за фестивала с новите си пъстри букви.

Атрактивен надпис Бели Извор изпъстри градинката до кметството

Изработихме надписа с устойчива и елегантна система за обемни букви с алуминиеви страници и лице от плексиглас. Този вид обемни букви произвеждаме със специализиран профил, който гарантира перфектна спойка с акрилното лице, респективно здравина на рекламата за безпроблемна и дълготрайна експлоатация.

Всяка буква е обагрена в различен цвят, а „О“ е заменена от красиво сърце. Така надписът Бели Извор не остава незабелязан и привлича вниманието отдалеч. Погрижили сме се да е стабилно укрепен на метална конструкция, която е захваната за бетонна отливка на земята. Важно е да отбележим, че надписът не е предназначен за катерене, затова следва всички желаещи да се снимат до него да го имат предвид.


Клиент: Кметство Бели Извор


Дата: Юни 2023


Гаранция: 3 години


Локация: с. Бели Извор, Враца


Подобни проекти