Видин е град с многовековна история, създаден още през древността. В наши дни, освен всички месни забележителности, жителите и посетителите на града могат да се насладят на още една красива атракция. От община Видин повериха на Рекламна агенция Медия Дизайн изработката на вече станалите любими из цяла България – светещи цветни обемни букви за градове.

Цветни светещи обемни букви – Видин

Обемните букви са изработени със алуминиеви страници и лице от цветен плексиглас, облепено с 3M Scotchcal 2300. Нашият екип се погрижи изделията да бъдат създадени освен елегантни, но и здрави и устойчиви. Предвид техния размер това бе отговорна, но успешно изпълнена задача.

Осветяването на обемни букви Видин бе извършeно със светодиодни модули G.O.Q. LED с чип Samsung. Те са гарантирано безопасни и трайни. А създадената цялостна светеща визия на буквите привлича вниманието на минувачите и е приятен акцент към красотата на града.

Модерен и интересен акцент

Всичко започна с обемни букви together през 2019 година. Сега поставянето на цветни светещи букви в градовете е не само мода, а дори молба на гражданите. Със сигурност такъв вид изделие подчертава идентичността на населеното място и създава допълнително добро настроение.


Клиент:  Община Видин


Дата:  Април 2020


Гаранция: 3 години


Град: Видин


Подобни проекти