“Еурокатена” EООД е сред водещите компании в продажбата на автомобилни гуми в национален мащаб. Фирмата разполага с модерен сервиз, където удобството на техните клиенти е гарантирано. Служителите ни са специалисти с дългогодишен опит, чийто основен принцип на работа е лично отношение и внимание. Предлагат автомобилни гуми от водещи световни производители.

Цялостно брандиране на бус Eurocatena

Извършихме цялостно брандиране на служебния бус Eurocatena и го преобразихме с висок клас 3M полимерно каст фолио за облепяне на автомобили. Цветовете, които използвахме са жълт, бял и син матов металик. 3M Car Wrap Film 1080 разполага с иновативни технологии, които позволяват лесно, качествено и трайно апликиране. Със своята подобрена разтегливост покрива отлично дори най-сложните и дълбоки 3D кривини на автомобила.

Цялостен рекламен ефект

Брандирането на автомобили е надеждна и доказана рекламна стратегия, която не спира до носи дивиденти на компаниите, избрали нея. Щом стане дума за инвестиции, малко от тях могат да се похвалят с многократна възвръщаемост, но облепянето на служебен автомобил с рекламни графики дава този резултат. След първоначалните разходи, печелите една постоянна и атрактивна реклама, която „говори“ за Вас дори в извън работно време.


Клиент:  Eurocatena


Дата:  Август 2019


Гаранция: 3 години


Град: Пловдив