От рекламна агенция Медия Дизайн брандирахме техен търговски обект Изофлор в Пловдив.

Изофлор е един от водещите лидери в доставката и монтажа на индустриални подови настилки. Основана през 2006 г., компанията бързо достига ключови позиции на пазара. Успехът ѝ се дължи на висококачествено, съвременно оборудване, добре обучени и опитни специалисти, положили специализация е Германия, и внимание към детайла. Комбинацията на тези фактори допринася за безупречното и качествено изпълнение на поетите от тях проекти.

Висококачествен плексиглас за дълготрайна реклама

Цялостния брандинг на обекта включва два елемента от плексиглас и облепяне на стъклена фасада с перфо фолио. Всички те допринасят за по-добрата разпознаваемост на обекта. Надписът „ Изофлор“ е изработен изцяло от висококачесвен син плексиглас, комбиниран с G.O.Q. LED осветление. Интересното при тези обемни букви, е че са с блокирани страници. Това осигурява по-ярко и насочено напред осветление, което пък кара буквите да изпъкват.

Вторият елемент представлява светеща табела от плексиглас, върху която са поставени обемни букви от плексиглас (опал 10мм). Тук отново имаме блокирани страници с цел постигане на по-ясно осветяване.

Перфо фолио за ефектен брандинг на витрини

За да допълним визията на търговския обект, облепихме стъклената фасада с висококачествено фолио на американската компания 3M. Рекламната графиката е изцяло съобразена с естеството на работа, в което Изофлор се развива. 3M Scotchcal Perforated Film IJ1229 е разработено с лепилен слой, който е с 50% перфорации. Това позволява осъществяването на следния ефект: почти изцяло намалена видимост отвън навътре и пълна видимост отвътре навън. Това осигурява много светлина на работното място, като едновременно с това и нужната дискретност. Фолиото е подходящо за облепяне на витрини, стъклени прегради, фасади, автомобилни прозорци и други. Защитено с Гаранция 3M™ MCS™.

Горди сме, че бяхме част от цялостното изграждане на брандинга за търговския обект на Изофлор в Пловдив.


Клиент:  Изофлор


Дата:  Януари 2015


Гаранция: 3 години


Град: Пловдив