Елит Кар е утвърдена компания, която повече от 15 години е част от лидерите по продажби на авточасти. Днес във фирмата работят повече от 250 висококвалифицирани специалисти. Един от главните фактори за успеха на Елит Кар е тяхната устременост да доставят поръчаната от клиента стока в максимално кратки срокове. За техния обект на бул. „Кукленско шосе“ 12, от Медия Дизайн създадохме рекламна визия, която няма как да остане незабелязана.

Брандиране с полимерно фолио върху „сандвич“ панел

„Сандвич“ панелите са известни със своята гъвкавост и са много популярни в сферата на строителството. Изградени са от два листа поцинкована и боядисана ламарина, а между тях – полиуретанова пяна.

Често клиентите ни питат: Възможно ли е облепяне на полимерно фолио върху „сандвич панел“?
Отговорът е да – напълно възможно!

За облепянето върху такава повърхност със самозалепващо фолио се доверяваме на американския лидер в бранша – 3М и серията 3M Scotchcal 50. Това е полимерно каландрирано фолио, предназначено за равни и с леки кривини повърхности. Неговото високо качество го прави подходящия продукт за такъв тип реклама.

Освен името на фирмата и нейното лого, облепихме и графики от самозалепващо фолио, които да сочат към входа, създавайки ефект на указателна табела върху самия обект.

Какво е важно да знаем при избора на самозалепващо фолио?

При създаването на рекламна визия със самозалепващо фолио, правилният подбор на 3M продукт носи допълнителна гаранция за здравинатаиздръжливостта и отличния вид. Полимерното каландрирано фолио на 3M например, е подходящо за рекламни надписи върху прозорци, витрини, несветещи табели и „сандвич“ панели.


Клиент:  Елит Кар


Дата:  Август 2016


Гаранция: 3 години


Град: Пловдив