Raw Brani са свежи и здравословни, изцяло натурални сокове, произведени чрез съвременен технологичен процес наречен HPP. Той представлява нетермичен процес на консервация, базиран на високо налягане, при който се запазват всички хранителни вещества, витамини и антиоксиданти. Освен това може да се осигури и по-дълъг срок на годност и абсолютна безопасност на продукта.

От компанията производител Strobails ни потърсиха за брандиране на превозни средства – фирмените камиони, с които се транспортират плодовите сокове. Разбира се, изпълнихме прецизно тази външна реклама – както печатната графика, така и самото апликиране на фолиото.

Брандиране на камион с рекламни графики от устойчиво 3M фолио

За облепянето на камионите на Raw Brani използвахме самозалепващо фолио 3M IJ40, много подходящо и изгодно решение за облепяне на равни повърхности. Подходящо е за краткосрочни приложения, с отлични характеристики при печат и висока издръжливост. Чрез широкоформатен латексов печат на специализиран принтер, рекламата на соковете „оживя“. С плътни и ярки цветове, камионите ще правят впечатление както по време на път, така и паркирали. А перфектният им вид ще бъде дълготраен, благодарение на качеството на материалите и правилното инсталиране на фолиото от нашите професионалисти. За още по-висока устойчивост на графиката е поставен и ламинат за фолио IJ40.

Видео:


Клиент: Стробайлс ЕООД


Дата: Февруари 2024 


Гаранция: 3 години


Град: Елин Пелин