Фирма YES Comfort извършва професионално почистване на офиси, домове, административни сгради и др. Техният екип от квалифицирани кадри предоставят услугите си по бърз и удобен за клиентите начин.

Брандиране на фирмен автомобил

За Yes Comfort извършихме частично брандиране на служебен бус с надписи от фолио и пълноцветен дигитален печат. Използвахме висококачествено полимерно фолио на 3M, което е създадено с висока устойчивост при натоварени външни условия. То е подходящо за облепяне на равни детайли или много леки кривини. Що се отнася до дълбоки 3D извивки, винаги използваме каст фолио.

Защо да облепя автомобила си с рекламни графики?

Брандирането на автомобили с рекламни графики от самозалепващо фолио  дава най-доброто съотношение между инвестиция и възвръщаемост. Това означава, че първоначалната Ви инвестиция ще се възвърне многократно във времето.

Все по популярна и разпространена, тази бизнес стратегия се използва както от стартиращи компании, така и от утвърдени във времето, разпознаваеми фирми. Според желаните от Вас цели, фирмените коли могат да бъдат брандирани по няколко начина и съответно според различна ценова листа.

Кой може да брандира моя автопарк?

Рекламна агенция Медия Дизайн работи с професионалисти, които имат дългогодишен опит в брандирането на автомобили със самозалепващо фолио. Разполагаме с дизайнери, които могат да презентират бизнеса Ви по най-добрия начин. В знак на доверие към качеството на материалите и изпълнението, даваме гаранция за всеки брандиран автомобил.


Клиент:  Yes Comfort


Дата:  Август 2019


Гаранция: 3 години


Град: Пловдив